söndag 19 april 2015

Uppvisning

Nåt som jag alltid gillat är uppvisningarna med barn och barnbarn jag fått vara med om.

Nellys grupp var "Höst"   
Och som tur är fortfarande får vara med om. Idag hade GF Uppsalaflickorna uppvisning. Det var Nelly den här gången i 5-6-årsgruppen som skulle visa lite konster. Idrottshallen på Fyrishov var fylld både på läktarna och på golvet, massor av ungar i alla åldersklasser, imponerande! Bra organiserat.

För våra egna barn en gång i tiden var det mycket musik, ofta i Flickgardet. Och det var fotboll och gymnastik mm. Dans, scouterna, mm mm. Dom var aktiva alla tre.

En selfie på läktaren.
Eller Groupie i det här fallet. 
Med barnbarnen har vi bl.a. kollat på volleyboll med Ellen, fotboll med Casper och simhopp med Clea och Natan. Och så förstås alla Tippe-tippe-tipp-tapp när barnen är i den åldern på Luciatablåer och sånger på skolavslutningar. Vi har gjort besök på scoutläger. Och en massa annat. Jazzdans har vi sett och Roller Derby med Clea ser vi fram mot att få se och härom året fick lyssna på Casper när han höll avslutningstalet i nian för sin skola!

Alla barn tycker det är roligt att visa upp sig. Kul med de där små barnen som försöker få syn på mamma och pappa på läktaren för att få vinka nerifrån golvet, och så fort det är nåt på gång vill vi vara med och kolla vad barnbarnen kan för konster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar