fredag 17 april 2015

Nä nu får du ge dig, sa Margareta

Ja, nu kan ju inte jag rå för att Vlt hör av sig titt som tätt, men visst har det varit lite mycket senaste åren. Lite väl mycket tycker Margareta

Jag är ju skamlöst öppen på Sociala Medier och gillar att kommentera här och var och när man efterlyst någon som vill kommentera en fråga så har jag aldrig sagt nej. Senaste åren har det varit vårt 5:2-ande som skulle förklaras i Vlt, men då var det Margareta som fick ta huvudrollen. Sen var det 70:årsfirandet och en gång NY-maran också mm. Aktiva äldre verkar vara intressanta.

Produktionsgruppen Rock Everybody
TT-intervjun var lite kul när jag fick kommentera en undersökning bland äldre även om många andra kunnat lagt ut texten bättre än jag. Och så skickade jag in en trafikfråga till Vlt för några veckor sen, det vill dom göra ett litet reportage om. Med intervju och bild... "Gärna det" sa jag förstås. Kommer i tidningen nu i veckan.

En gång ville TV4 fråga vad jag tyckte om de för något år sen nya passreglerna. "Gärna det"  sa jag när dom fått "Nej tack" av några före mig i kön. Inte gör det mig nåt. Radiointervjun på Historiska Museet härom året om bloggning blev jag inte nöjd med, men vem minns min dåliga insats där nu längre? Nej, jag kan inte säga Nej, och inte tycker jag att man ska göra det heller.

Och precis nu skickade jag själv in en bild till till Vlt, det var då Margareta suckade. En gruppbild den här gången och det var dom andra i produktionsgruppen för Rock Everybody som sa att skulle göra det, och jag tycker ju inte om att säga Nej. Få se nu bara om Vlt tar in bilden.

Och jag skriver kanske för mycket på bloggen.        
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar