måndag 11 maj 2015

Det är mycket nu

Jag känner mig lite väl ofta som Stefan Sauk när han körde sina monologer med det där uttrycket varje vecka i nåt humorprogram på TV. Men jag har glömt vad det var i för program. Nöjesmassakern?
Tom Försvaret tog intryck av Stefan Sauk

Det kvittar, men nog ser jag fram mot att sitta med gubbarna på ljugarbänken och klaga på samhället. Eller det gör jag förstås inte, men nu är det en snabb betraktelse över tillståndet i mitt sjuttital, sen är det körträning med Rock Everybody innan vi har tvättstugan på eftermiddan. Och mellan tvättarna tar jag en tur till affärn och så ska jag in på bibblan också. 

Får inte glömma att ringa om grusleverans, jag beställde ett hus på nätet igår! Måste ringa dit också och räta ut några frågetecken. Och så ska det förberedas inför leveransen. Problemet med datorn måste jag lösa (alltid nåt sånt på gång) och så kom jag inte ens halvvägs med bilderna i bildbiblioteket. Det var nåt med bilen också, en signal som ska släckas hur jag nu gör det och så borde den som vanligt tvättas. Det var nåt vi skulle anmäla oss till som Margareta pratade om, det har vi nog inte gjort. Joggingträningen har kommit på undantag, måste få in ett par såna pass nu i veckan.

Utmaningen med #blogg100 måste skötas ska bli skönt när jag är i mål, 29 "måste-inlägg" kvar även om jag redan har kommit upp i 88 inlägg. Det flyter på rätt bra, speciellt när jag tar till så här enkla knep som att skriva att jag har mycket att göra.

Projektet från skrivarkursen har jag inte tänkt på på länge, skärpning!, och så är det några filmer jag skulle vilja se. Städa i källarförrådet skjuter jag till i höst, men borde jag ringa Christer, vi kom överens om att träffas under våren. Visst var det våren 2015 vi sa?

Jag anmälde mig till en panel hos elbolaget, det kom jag på nu att jag glömt sköta, skärpning!. och aktivitetsarmbandet som PRO och Telia har skickat mig måste jag lära mig för att komma igång i deras undersökning. Så hoppas jag att Margaretas nya telefon kommer snart så jag slipper lite stök med hennes gamla. Vi har också flera andra beslut som ska tas och undersökningar som ska undersökas och åtgärder som ska åtgärdas. Det rullar på våren 2015!

På jobbet var det alltför ofta man hade en lång 'Att Göra'-lista där man allt som oftast inte ens kom till första punkten på morgonen innan man fick nåt nytt att ta tag i, och så är det väl nu också. Prioritering, tja? Men ett blogginlägg på Rockabeat ska jag väl försöka få ihop i kväll.

Och jag som alltid varit så glömsk.         
                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar