lördag 9 maj 2015

Ändrade planer

Halvvägs mellan Västerås och Stockholm ligger Dinners Ekolskrog som varit vår räddning många gånger. Lunch ute i sommarvärmen, Sen middag på väg hem från nån föreställning i Stockholm eller bara, inte minst uppskattat, ett besök på toan. I går tänkte lunchkollen göra ett nedslag och bedöma matkvaliteten.

Men dra mig baklänges på en gammal vagn, dom har slagit igen! Macken finns kvar och kanske toaservicen, det hann vi inte kolla där vi på studs drog vidare mot Solna. Och hamnade på Max vid Råsunda i stället, så det får bli en hamburgerrecension i stället.

Vare sig jag har recenserat McDonalds eller inte tidigare så blir det så klart en jämförelse, dom är ju så lika.

Maxmålet och en extra Maxburgare kostade 110 kronor, kansle nån krona mer än motsvarande på McDonalds. Burgaren var nog lite godare här men brödet var lite väl degigt och det var en himla massa smet på grönsakerna, omöjligt att äta med händerna utan att kladda ner sig. Så, Max, det blir nog nån poäng under McDonalds men det är tur att dom här hamburgerrestaurangerna finns när man i hastigheten bara vill har sig ett kaloritillskott. Hade Ekolskrog funnits kvar hade vi nog ätit lite lugnare.

Till sist kan jag bidra med en bild från Grodhavet därifrån det kommer en rapport i slutet av månaden. Say no more.


                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar