tisdag 3 maj 2016

They never come back

Det var Floyd Patterson som bröt den förbannelsen när han 1960 golvade Ingemar Johansson. Man ska inte ge sig för lätt tänkte han väl, sympatiskt.

I politiken ger man sig direkt numera när det går emot. Olof Palme, Thorbjörn Fälldin, Ingvar Carlsson dom kom alla tillbaka efter att har åkt på däng medan Göran Persson och Fredrik Reinfeldt gav sig direkt efter sina valförluster. Luktar lite losers som mer kollar i sina egna plånböcker.

Dåliga föredömen och så tänker inte jag. På lördag är jag Back On Track på löparbanorna.              
Kungsholmen

Kungsholmen Runt var ett perfekt lopp vid en perfekt tidpunkt för att ta tillbaka som Bettan tipsade mig om och jag är anmäld till den kortare sträckan på lördag, milen. Det fanns halvmara också, 21 km,  men en mil kan få räcka. Med det blygsamma målet att komma under 7 minuter per kilometer. Efter mitt alltför långa uppehåll efter det relativa misslyckandet i New York törs jag inte hoppas på mer.

Fint väder på lördag, mycket folk, inte så långt att springa, det här var ett perfekt lopp att ta sig tillbaka.

Smolk i bägarn: Bettan som också skulle springa och också ta sig tillbaka i just det här loppet blev däckad i en redig infektion förra veckan och får nog vänta ett tag på sin Back On Track.

Kungsholmen Runt har jag aldrig sprungit och ett millopp har jag inte sprungit sen invigningen av riksväg 70 i Sala 2010 ! Jag brukar ju annars hålla mig till marans 42 kilometer, men nu passar det här perfekt i min träningsplan!
   
Dag 64 i #blogg100

3 kommentarer:

 1. Jag är gjord av segare virke än så! Vi ses på lördag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fint att du blev frisk så snabbt. Blir kul att raca mot dig?

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera