lördag 28 maj 2016

Sköt om dina fötter

Två ggr om dan
På vår vintersemester i Portugal bodde vi granne med en fotvårdsbutik. Jag gick i fyra veckor och tvekade om jag skulle kosta på mig en behandling. Halva priset mot hemma men första gången är alltid lite nervöst vad man än ska göra. En av de allra sista dagarna blev det av.

Det var väldigt skönt, inte farligt alls. Och jag lovade tjejen att jag skulle hålla koll på fötterna när jag kom hem, hon sa till på skarpen att jag behövde det. "Gå till doktorn när du kommer hem" var det sista hon sa. Men sen kommer det så mycket annat emellan.

Många av gubbarna i bastun efter seniorspinningen pratar ofta fotvård men jag har lite ointresserat tänkt att det där berör bara andra, inte mig. Jag har varit så nöjd med mina fötter och mina lite personliga tånaglar.

Verkar mallig över sina.
Men OK då, igår tog jag mig samman Ja det behövdes ett "konstruktivt" samtal med Margareta först, men sen gick jag ner till apoteket och fick fina råd av en trevlig apotekare. "Du får allt ta den största burken med dina besvär, men vi har extrapris den här veckan! Två gånger om dan och slarva inte!"

Så nu sitter jag i ett skönt, varmt fotbad och skriver det här på mobilen. Om fem minuter är jag klar och sen blir det en behandling till senare i kväll. Riktigt skönt, varför har jag inte börjat med det här tidigare.

Nu ska fötterna mina bli fina. Jag har tagit en "Före"-bild som jag kommer att visa när jag får en "Efter"-bild att jämföra med, men det lär väl ta några månader. Och så kan det passa med en bild med Julia Roberts i Cannes häromveckan där hennes fötter väckte ett visst uppseende. Hon sköter nog om sina fötter bättre än jag.

På tal om fötter, sånt här skrattade vi åt en gång;

.

Dag 89 i #blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar