fredag 10 oktober 2014

Sista hårdsatsningen

Mitt startkit är på väg på posten
Det kan vara lite trist när man kommer fram till den där sista gången. När en epok är över. Kanske Reinfeldt och Bildt också tyckte det när dom städade ur skrivborden förra veckan, sista gången i regeringen. Det som är sista gången för mig är den här veckan som är min sista tuffa vecka inför TCS New York City Marathon 2014, men i det här fallet känns det rätt skönt.

Kanske det kommer att kännas lite ledsamt på måndag morgon den 3:e november efter loppet i New York, det får jag se. Ledsamt om det nu blir sista gången jag korsar mållinjen på ett marathon, men jag är nog gammal nog för att lägga av nu. Kaj skrattade lite häromdan när jag sa att det är lite svårt att få tid nu till att satsa hårt nu för tiden. Som pensionär! Hyckleri tyckte han!

Men där ÄR ofta svårt att få springtid numera och man är ofta lite för trött att träna sina långvändor på  2 mil  eller mer. Jag springer inte gärna på kvällar och inte heller alltför tidigt på morgnarna och inte gärna på 2-dagarna heller. Så har jag lite andra aktiviteter och möten också. Det är klart att det ändå går att prioritera löpningen om man bara vill, men det är allt lite pyssel.

Men motionera kommer jag alltid att göra och dagens 2-milsrunda var bara en njutning, så fin att jag tar en 2-milare i morrn också. Och kanske en på söndag också. Får jag tid till det och orkar kommer den här veckan som planerat vara min toppnotering i höst på runt sju mil, det är väl rätt OK. Sen är jag lugn och har jag 3 veckor på mig att trappa ner med mer normala träningsveckor.

I veckan får jag mitt startkit skrev Springtime på Facebook och jag får en T-shirt i paketet som syns på bilden, det var ju fint men jag som har redan köpt mig en Sverige-tröja! Ja, nu har jag två och jag får nog användning av den andra en annan gång. Det börjar pirra i marathonnerverna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar