torsdag 4 juni 2015

Sommarn började idag

Mager frukost. Vi börjar med en 2-dag.
Idag kom Vlt till Stentorpet. Det är då sommaren börjar.

Det började visserligen med ett rejält åskväder i går kväll, vi blev utan internet och TV hela kvällen. TV var väl strunt samma, men det var ett par grejer jag tänkte fixa på nätet, jag slutar aldrig att förundras hur fort det gick att bli beroende av internet.

Men mobilerna då? Svt har haft ett projekt och testat internet på vischan och det fungerar bedrövligt, det bara är så. Vårt vanliga, fasta internet, som nu slogs ut av åskan är rätt OK, men nu var det väl också några mobilmaster som också slogs ut. Rätt skönt i och för sig, sängen och boken kallade, men det var bra att Svt körde den här kampanjen, om inte förr så borde politikerna nu vara medvetna om hur dåligt det fungerar utanför tullarna. Min 3-mobil visar idag godkända 4 pluttar av 5 men Margaretas Tele2 ligger på 1 eller högst 2 av 5 och igår kväll var det tvärstopp.

Stentorpet i morgonsolen
Sommaren är kort säger Ledin och hur vädret än blir, visst kommer sommaren att gå fort. Det här är inlägg 96 i #blogg100-racet som har gått hur fort som helst, fyra dagar kvar, sen blir det lite mer sporadiska inlägg. Runt 120 inlägg på de här 100 dagarna är jag nöjd med även om ett och annat inte borde skrivits.
    

Sommaren är kort säger Tomas Ledin
Men slutet känns avlägset nu här i början
Och just den här dagen är solig och fin
Det fortsätter så sommarn ut hälsar Örjan
     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar