måndag 8 augusti 2016

Foppatofflor och kortbyxor

Snygga plasttofflor från IKEA
En sommar på landet är inget för modelejon, munderingen är inte så flashig. Foppatofflor och kortbyxor och en träningströja från nåt marathonlopp.

Så här har jag gått klädd nu hela sommaren med bara några korta avbrott. Bekvämt, självklart och praktiskt på sommaren speciellt i stugan, men ändå är jag inte helt nöjd. OK i stugan alltså, men jag drar helst på mig långbrallorna när jag ska visa upp mig officiellt även om det bara är en tur ner till Konsum för att köpa en liter mjölk. Ja, när det är riktigt varmt bryr jag min inte men då får det i alla fall bli mina lite snyggare kortbyxor.

Kortbyxor på jobbet såg jag aldrig på min tid. Inte på mig och inte på någon annan heller vad jag kan minnas, aldrig. Det är nog rätt OK nu på många arbetsplatser vad jag förstår, men Foppatofflor?  

En kallfront med oväder drog in över Stentorpet för en stund sen när jag gick in och satte mig vid datorn en stund, är det slut nu på kortbyxvädret tänkte jag? Men nix, jag hann inte mer än komma igång att skriva innan solen sken igen så det är mycket kvar än av sommaren, så jag får allt gå klädd så här ett bra tag till. Kortbyxorna får allt hänga med tills det är dags att klä upp sig och när vi flyttar tillbaka hem till lägenheten i Västerås.

Och nu passar jag på att visa upp mina snygga ben på en joggingrunda, i joggingspåret ska det förstås vara bara ben från april till en bit in i november!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar