tisdag 23 augusti 2016

Dags att flytta hem?

Nu tar vi en dag i taget och så länge vädret är så här fint så bor vi kvar i stugan.

Det är en lyx att lämna stan i maj och bo på landet över sommaren men sen är det också en lyx att lämna stugan framåt hösten och flytta hem till stan. Det är ingen stor sak, men just så här års går vi ofta och funderar om och när det är dags. En dag i taget,

Fördelar med att bo i stugan är självklart det där att man är utomhus så mycket. Mat äter vi alltid ute bara det inte regnar och vi är ute mest hela dan och grejar, en cykeltur, promenad etc etc.    

Nackdelar är att vi missar en hel del skoj hemma i stan, det är så lätt att man blir för bekväm för att ta sig in till Västerås fast det bara tar en dryg halvtimme. Vi blir helt enkelt lite lata.

Höststart i rockkören med mycket att surra om
Idag var det höststart i rockkören och nu kör det igång med möten och träningar, jag ska in till stan redan på torsdag igen, dags att flytta hem? Måste hem till stan två gånger nästa vecka också. Och nu börjar gruppträningarna på Actic också, och man kanske borde anmäla sig till nån kurs också.

Det blir inte mer för idag, jag känner mig lite tom i huvudet efter höststarten med rockkören, det var lite väl surrigt för mina tinnitusöron, när 150 pers inte har setts på hela sommaren är det mycket att surra om, och Margareta och jag funderar vidare om det är dags att flytta hem.
          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar