onsdag 25 november 2015

Grå vardag i jämmerdalen

Inte alltid det händer så mycket, så här var gårdagens grå vardag här i jämmerdalen.

För ovanlighetens skull hade vi sovmorgon. Inte förrän kl 10 skulle vi stämpla in på Actic för vårt gympass, men jag var inte piggare för den skull, snarare tröttare. Fast jag som för det mesta sovit riktigt bra.

Simon var dagens ledare på dagens Actic-pass och vi var bara 15 i gruppen idag. Delade upp oss två och två där jag fick gå ensam som jag brukar göra när det blir ojämnt, Margareta gick med "tjejen med pannbandet". Fast vi tränat tillsammans med de flesta i flera år och skojar och pratar vet man ofta inte namnet på dom andra. Jag trodde länge att jag skulle bli ensam gubbe idag, men så kom till sist hon som är konstnär tillsammans med sin gubbe, men vad heter dom? Ja, vi blev två killar i alla fall, märkligt. På spinningpasset är det nästan tvärtom.

Efter lunchen fick det i det här gråvädret bli lite extra vila. Vi unnar oss inte så ofta att sova middag, det var lite ovanligt. Däremot sitter vi gärna en stund med en bok. Och så var det lite jobb ett tag med en ny lampa som skulle monteras. Som vanligt fattades de några grejer så det får bli en tur till Clas Ohlson i kväll.

En kopp kaffe och så var det kören för min del. Halv tre till halv fem är inte en optimal tid, svårt att ta sig för med så mycket innan. Jag skulle behöva klippa mig men det får bli idag istället. Några nya sånger tränar vi på och så ett par julsånger som det är praktiskt att ha på repertoaren. I kören har vi också den där märkliga fördelningen 20 killar och 180 tjejer. Jag kanske borde satsa på något manligt intresse i stället?

Affärn på vägen hem från kören för att handla lite mat och så blev det kväll, "Bron" missade vi i söndags så vi tog kvällsmaten framför TV:n och kollade Bron på SVT Play.

Trist? Tja, det är så här en grå vardag ser ut, vi har ju i alla fall träffat en massa folk så en ska inte klaga. Och på något sätt behöver man såna här lugna dagar mellan varven. Idag är det medlemsmöte i PRO Kultur och då får vi också träffa lite folk och bjuds på underhållning också! Så riktigt långtråkigt har vi sällan.

Men det var inte mycket till blogginlägg. Jag ska ljuga lite i morrn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar