tisdag 27 januari 2015

Tur att vi har Elektrabio

Vi såg förstås Guldbaggegalan igår på TV, vi fastnar ofta i TV-soffan på galorna. Petra Mede var bra som vanligt, det kan man inte säga om alla programledare för andra galor. Sen kan man kanske undra varför man sitter och kollar, "jag vill tacka mamma, jag vill tacka nisse, jag vill tacka...." etcetc, men man vill ju hänga med i det som händer,  och här kommer ett filmreklaminslag. Film på Elektrabio.

Elektra har två små salonger 
Det är tur att vi har Elektrabio. Vi har missat Turist, Gentlemen och några till av dom som fick priser igår, och när dom gått färdigt på SF Bio så rullar dom kvar ett bra tag till på Elektrabio, det är det fina. Dom kanske inte har samma lönsamhetskrav som  SF Bio men det är samma biljettpris som på SF, det är väl det som gör att dom kan ha råd att ha massor av filmer samtidigt på programmet? Ja, det är väl så det är uträknat. Och modern digitalteknik med 3D har dom också.

Sen är Elektra också en "Folkets Bio" och visar lite smalare filmer, men där är jag lite dålig att hitta gobitar, det ska jag bli bättre på, ett lite försenat nyårslöfte kanske, eftermiddagsfilmer. Och så borde jag utnyttja deras direktsändningar från Metropolitan lite bättre. En konsert från Berlin såg vi en gång och en musikal från en Londonscen, det tror jag är allt.

Glada Änkan fån Metropolitan är nästa direktsändning, men just då har vi biljetter till en musikal i Stockholm, så det missar jag, men det är med i det här försenade nyårslöftet, jag ska banne mig se en direktsändning från Metropolitan på Elektrabio i Västerås. Asap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar