Det här åt vi julen 2013 och fortfarande kör dom med så här små portioner |
Jodå, dom har bra råvaror och maten är säkert tillagad med omsorg och ska ha höga betyg, men i Vlt:s reportage stod inte en minsta antydan om portionernas storlek. Dom är små!
Vi åt lunch där senast för en månad sen, vildsvinskorv tror jag det var. Helt OK, men ingen sensation. 125 kronor tror jag och det är ju lite dyrt kan man tycka för en lunch, fiskrätten kostade 160 kronor. Det bästa var brödet och smöret innan, men med så små portioner kan jag inte förstå att det blev en fullpoängare i Vlt. Och så är det lite väl bullrigt där för mina finstämda öron.
Lördagsbrunchen |
Populärt, man måste boka bord står det i reportaget,
En kille i kören Rock Everybody, också pensionär förstås, sa att han åt mer lunch på stan nu än när han jobbade, då käkade han alltid lunchlåda. Jag höll med honom det är en vardagslyx som normalt sett är ganska prisvärt, 75-90 är nog ett rätt normalt pris och för 125 kronor ska man väl bli mätt så ät gärna gott på Restaurang Säsong, men du kanske inte blir så mätt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar