torsdag 1 januari 2015

Gott Nytt År. 2015 blir ett fint år.

Så var 2015 igång. Nåt att fira egentligen? Åren går ju så fort. alltför fort.  

Dan innan nyårsafton, Stora Torget i Västerås
Vi firar oftast nyårsafton för oss själva så det blev lite annorlunda nyår i år när vi hamnade i Almunge med de minsta barnbarnen. Dom små vill bara bli stora så fort som möjligt, men i så här mogen ålder är det inte lika viktigt att bli äldre och runt nyår blir man lite extra medveten om att åren går och att man kanske skulle vilja dra lite lätt i handbromsen i stället.

Men det är inget att gräva ner sig för, 2015 blir ett bra år. Nyårsdagen idag började med en sovmorgon på Hästhagsvägen i Almunge. Det var första gången vi sov över där och vid tolvslaget var alla i huset vakna, Nelly 6, Selma 3 och lille Ebbe 6 månader, så det var rätt tyst på morgonsidan. Alla sov lite extra länge idag.

Nyårskonserten får vi kolla i morgon i stället
På nyårsdagen brukar vi ta en morgonpromenad innan vi bänkar oss för Nyårskonserten från Wien, men det är andra rutiner i barnfamiljer. Nu blev det lite snögubbar först och sen bänkade vi oss en stund med Barnkanalen i stället.

Hemma i stan rullar allt på som vanligt igen och det har nog blivit dags att vara extra noga med 5:2-livet igen. Jag lägger på mig några kilo direkt när det är lite väl mycket fokus på maten, och motionen kan jag inte heller skryta med. Inga nya nyårslöften blev det, men kör vi bara på som vanligt så blir det ett fint år 2015!

Lite mer substans i blogginläggen i år kan möjligen vara ett nytt nyårslöfte. Håll i hatten så kör vi!                    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar