fredag 30 september 2016

Äntligen fredag

Även för en äldre gentleman, 72, är det skönt när fredagen kommer. Dessutom med sol idag!

Och även en pensionär kan ha tuffa veckor, den här veckan har varit extra tuff.

Fint höstväder 30 september. Men blåsigt!
Föreningsmötet var extra intressant den här gången med telefonsamtal vid sittande bord till några ministrar! En aptitretare som jag kommer tillbaka till vid ett senare tillfälle i den här kanalen! Annars tycker jag det är himla trist att sitta i möten. Vet inte varför jag alltid hamnar i sånt fast jag tycker det är så trist med möten? Kanske snart dags att dra sig ur!

En kompis berättade idag hur mycket han sitter vid datorn. I princip hela dagen! Och följer börsen, köper och säljer och har oftast gjort sig en hacka när han är klar. Jag sitter också en hel del vid datorn, men utan förtjänst, jag är tom av Google portad (på livstid?) från AdSense så jag får inte ens en krona i reklamintäkt för den här intressanta bloggen!

Föreningsmötet gav mig sen massor av jobb vid datorn, hela dagar vid datorn helt ideellt förstås men det är helt OK, rätt kul att kunna göra bra nytta. En eftermiddag gjorde jag bra nytta hos en granne också som köpt en ny dator. Det är banne mig inte lätt att få till allt på bästa sätt om man inte har någon kunnig i närheten, så då är det fint att kunna göra lite nytta. Jag jobbar halvtid med min träning varje vecka och drygt halvtid med annat. Sånt är livet i Mitt Sjuttital.

Men OK, det har varit extra mycket ärenden den här veckan, jag har nog inte rullat tummarna en enda gång förrän nu på fredagseftermiddan kl 15.00. Vi kom hem för en halvtimme sen och jag lugnade mig lite med att skriva några rader här på bloggen. Nu ska jag lägga mig en stund på soffan och känna mig som en riktig pensionär och sen ska vi kura skymning framför TV:n!

Trevlig helg!  

           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar