fredag 23 september 2016

Vilken högtidsdag idag

23 september 2016 och Bruce Springsteen fyller 67 idag. Min pappa Sven skulle ha fyllt 106 och vår Citroën C4 fyller 1 år!

Bruce 67
Bruce var intressant att lyssna på i Skavlans talk show. Kommer han till Sverige fler gånger måste jag skaffa biljett och kolla hans show, jag har haft så många chanser men det har aldrig blivit av. Jag erkänner att jag inte så ofta lyssnar på hans låtar men han är ju en av de allra största så nästa gång... Jag ska stå längst fram vid kravallstaketet! Jag har ångrat mig många gånger att jag missade Frank Sinatras sista Sverigekonserter. Göteborg 1989 och 1993 står det i Wikipedia och jag var inte där. Nu väntar jag på Springsteens återkomst.

Bruce håller stilen och kommer säker tillbaka till Sverige, imponerande hur världsartister i den åldern orkar med sånt tempo som dom  måste ha. Långa resor och långa konserter. Han var öppen med sina egna personliga problem och verkade hur sympatisk som helst.

Pappa Sven kunde gott ha hängt med några år till men 106 kanske är lite i överkant även om fru bloggerskan Dagny Carlsson med sina 104 är ett levande bevis att man kan hänga med och vara riktigt alert även efter 100. Och snart kommer filmen "101-åringen som smet från notan och försvann". Allt fler blir allt äldre och allt fler blir över 100, men det vete tusan.... Verkar jobbigt.

Vår C4 kommer aldrig att fylla 100, det är i alla fall självklart, men hon(?) roade sig idag med att tända SERVICE-lampan, då blev jag först lite skraj. Skulle vi våga fortsätta bilturen hem till Västerås? Mais ma petite mademoiselle Marianne bara noterade att nu är det dags att boka tid för den årliga servicen, så det får jag väl fixa nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar