lördag 23 april 2016

Snålheten bedrar visheten

PRO Kultur har en populär träff en gång i månaden, After Work.

Harrys, O'Learys, Pitchers, Bianchi mfl. och jag tror jag missade nån, Igår var var vi på Skrapans Lobbybar.
Riktigt bra amatörgäng

Det började bra, jag fick fru ordförande till bordet och musiken var ovanligt bra med riktigt fina texter, gänget som spelade kör bara med egna låtar. Riktigt, riktigt bra.

Sen blev jag bortkollrad på något sätt efter en stund och hamnade hos ha som arrangerade kvällen. Rätt OK det också, vi kunde prata lite om våra respektive raggarkarriärer i vår ungdom där han visade sig klart mer försigkommen än jag.

100 pers på en lite udda tid när det normalt är rätt tomt på puben, det borde väl restaurangchefen vara glad över. Ibland betalar vi inget extra för lite tilltugg, ibland kostar det några tior för lite tacos eller kanske soppa och lite gott bröd. Inga kraftiga måltider, men just lite tilltugg.

PRO Kultur i Västerås har möte 
Det fick vi igår också, snittar. Minimala. Som vi betalade någon tia för. Hur många får man ta? Jag chansade på två av varje sort, men då blev halva gänget utan och fick nöja sig med lite chips. Min raggarkompis hörde till dom som blev utan, det var ju förargligt när jag satt där och vräkte i mig mina fyra minimala snittar.

Det var en trevlig tillställning, men svagt av baren att ta till så nätt och bjuda på minimala snittar utan att kunna skaka från en omgång till. Dom tog rejält betalt för det vi drack så nog borde väl marginalerna räckt till en omgång minimala snittar till.

Dumsnålt - jag undrar om vi kommer tillbaka dit på länge.

Dag 54 i #blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar