lördag 9 april 2016

Ett gott skratt.

Det känns lite opassande i dag att prata om skratt när några av våra vänner är så ledsna och jag känner mig riktigt ledsen jag också.

Roliga klipp på Youtube och Facebook ser man ju varje dag, och inget fel med det, det är ju så det är nu för tiden. Jag kan inte göra mycket för att lindra våra vänners ledsamhet men jag tar till ett roligt klipp för att försöka motionera smilbanden för min egen del i alla fall.

Jag brukar aldrig själv dela vidare såna klipp vare sig jag skrattar åt nån som drattat på rumpan eller åt nån katt som gjort nåt roligt. Möjligen har jag delat nåt seriöst inlägg nån gång så att man verkar belevad, påläst och ansvarstagande eller om det är nåt klipp om motion då kan det också vara kul att dela, alltid retar det nån.

Och så hugger jag som en orm ner på de där löjliga inläggen som delas flitigt att det och det är så mycket nyttigare än motion. Speciellt är det populärt att dela inlägg om att alkohol är så mycket bättre än att gå på gymmet då säger jag ifrån.

Min fd chef, numera Facebookvän, blev nog lite sur på mig härom året när jag lite stöddigt kommenterade just en sån delning han gjorde, men förlåt chefen, jag tycker verkligen sådana där artiklar är trams. Vi kan väl vara vänner ändå, chefen, och det är stort av dig att du inte strukit mig än från din vänlista.

Men åter till ett gott skratt. Den här skrattklippet såg jag på Fejan igår, min systers barnbarn hade delat det från en sån där populär humorsite. Men i stället för att dela det vidare på Facebook får klippet äran att delas i min blogg. Idag behövde jag ett skratt.

Ett gott skratt förlänger livet. lev livet leende etc.                

Ha ha ha

Dag 40 i #blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar