måndag 11 april 2016

Äntligen måndag och Spotify bjuder på ny musik

Man lämnar sina digitala spår på lite varstans, även på Spotify.

Bildresultat för veckans tips spotify v 5Jag har några enstaka spellistor med blandad musik på Spotify som jag gjort i ordning själv, men oftast när jag lyssnar på musik väljer jag en artist och och lyssnar på honom/henne några timmar eller några dagar innan jag väljer en annan. Inte så proffsigt och inte mycket jobb jag lägger ner på musiklyssnandet. Synd när det ju finns miljoner låtar att välja av.

Men nu har jag till sist upptäckt "Veckans Tips" som Spotify bjuder på. Varje måndag kommer en ny, skräddarsydd, spellista som Spotify ställer i ordning efter vad jag lyssnar på för musik. Lite jazz, lite svenskt, lite franskt, lite storband, lite rock. Varenda låt är en höjdare och nån enstaka har jag hört förut annars är det bara nyheter men varenda låt är i min egen smak. Spotify vet mer om min musiksmak än jag själv!

Spooky? Inkräktar på min personliga integritet? Nej knappast! Jag får ju lyssna på en massa nya artister, och idag är det äntligen måndag igen. Och tröttnar jag på Veckans Tips så får jag välja fritt ett tag, men för varje vecka vidgar jag vyerna met nya artister.

Fin service av Spotify.

Dag 42 i #blogg100


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar