onsdag 20 april 2016

Marknadsföring på Facebook

Igår började vi marknadsföringen av vår rockshow tillsammans med The Cadillac Band och det ska bli intressant att se vilken nytta vi kommer att ha av marknadsföringen på Facebook.

Det tog bara någon timme efter att jag la ut flyern så hade den nått några hundra och nu på morgonen är det uppe i över 700. 25 delningar och det blir bara fler hela tiden. Många av våra "gillare" är riktigt på hugget. Och hittills har det inte kosta en krona. Jag la upp ett evenemang också.

Inte undra på Facebook är så framgångsrikt. Men det är inte helt salongsfähigt i kören, jag skulle vilja satsa några hundra för att "reklamera mera". Säger jag som är lite allergisk mot reklam. Men det här är väl mer att betrakta som information?

För 160 kr når man 3000 pers säger Facebook. För 500 kr kanske 10000? Styrelsemöte nästa vecka, få se vad fru kassörskan säger.

Jo, visst begriper jag att reklam är nödvändigt i ett modernt samhälle. En del TV-reklam är bara så konstig att jag inte begriper vad man menar, men den här reklamen kan väl ingen missförstå.  Sprids över världen idag på Sociala Medier, det blir en blänkare på Twitter o Instagram också och på vår hemsida förstås.

Och medan jag skrev det här blev det blev det ytterligare 50 pers som sett FB-inlägget.
  

             

Dag 51 i #blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar