tisdag 9 december 2014

Ska jag tvätta bilen?

Margareta har tjatat några dar men det är ju ingen större idé tycker jag. Vi har olika uppfattning, men hon kan ju få det som namnsdagspresent....

Det går ju inte att undvika att bilen blir nedsprutad i sånt här väder och så körde vi några meter på grusväg till stugan i söndags så nu smutsar jag ner jackan bara jag lite försiktigt sätter mig i bilen, så smutsig är den -  helt hopplöst. Och regn och snöblask är på väg, men just idag ser det fint ut. Att tvättas eller inte tvättas! Stor fråga och stora beslut, vad är regeringskrisen mot det här.

Arkivbild december 2013. Blir det en ny nu från dec 2014?
Så har vi en bekant som tvättar bilen jämt (har jag fått för mig). Antagligen för hand också så att det blir riktigt noga gjort, och dom gjorde det häromdan hörde jag, kanske därför Margareta tjatar lite. Inget fel med att ha bilen rentvättad, det ser ju bra ut, men vi (jag...) har ett annat förhållande till vår bil som vi (jag..) annars sköter noga med service på rätta intervall och hyfsad ordning i skuffen och baksätet och av och till skakar jag av bilmattorna också, men ska jag verkligen tvätta bilen idag?

OK, då - är det inte alltför lång kö på tvätten hos OK kan jag väl köra en tvätt då och lägga ut den obligatoriska biltvättsbilden på Instagram som det brukar bli när jag sysslolös står och väntar.

Det blir väl en omtänksam present till Margareta på Anna-dagen. Två flugor osv..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar