måndag 8 december 2014

Fulllmåne igen

Det måste hänga ihop på något sätt, det där med fullmåne och problem att sova.

Jag låg och vred mig halva natten i natt som visserligen var natten efter fullmåne, men får väl anses bra nära. Och händer det att jag ligger och vrider mig så är det alltid i fullmånetider. Inte kan jag minnas att det var så i yngre dar, fullmåne och sjuttitalet hänger ihop!

Så låg jag och funderade, är det likadant i hela huset? Kanske 1000-tals i hela stan ligger klarvakna och vrider sig. Framåt två tänkte jag klä på mig och ta en promenad runt kvarteret, kanske det var nåt hålligång nånstans där man kunde ansluta. Kanske nattöppet på nån pub nere på stan? Men även en sån här natt blir det några timmars sömn framåt gryningen och man klarar sig rätt bra nån gång ibland utan den där 7-8-9-timmarssömnen.

Sant eller sägen? Nu på morgonkvisten läser jag på nätet om en massa undersökningar men hittar inga absoluta vetenskapliga resultat. Men, läser jag, inlägg på Sociala Medier översvämmas efter en fullmåne av inlägg om sömnproblem så det är ju ett tecken på att det hänger ihop. Hur det är med det där med varulvar ska jag däremot låta vara osagt.  

Men nu är jag vaken och ska ut i dagens jobb och spring och skubb och kan visa en bild från en av mina FB-vänner som varje månad  lägger ut ett par fullmåne-bilder, och den här var ju lyckad.
       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar