måndag 6 mars 2017

Väderrapport

Redaktionsledningen för "Mitt Sjuttital" ser fram mot vårvärmen och den värsta vintern verkar vara över.
Jag gillar min utsikt över stan. Ett favoritmotiv.

När solen skiner över Västerås är det fint att titta ut över stan. Vi är inga vintermänniskor och även om den här vintern så här långt varit rätt överkomlig så har det varit rätt tufft för oss. Förkylningar har kommit och gått ända sen nyår och mellan varven tagit rätt hårt på orken. Vår träning har blivit lidande.

Riktigt säker kan man väl inte vara än vare sig med förkylningarna eller vintervädret men här på bloggexpeditionen tittar vi framåt och har gjort oss beredda för nya äventyr.

Om vi skulle ta en liten tur rätt vad det är så är det bra att ha nåt att ha tandborsten i och jag hade tittat ut några bra väskor med "bäst i test"-vibbar som var billigare att köpa i väskaffärn än på nätet och det var en bra expedit i väskaffärn som gav oss bra råd. 

"Jo vi har sålt mycket av den väskan ni tänker på och den finns ju i fina färger. Men har ni tänkt på det här och det här..?"  sa hon, och det hade vi inte. Vi tänkte på hennes råd och köpte en annan väska, mer praktisk. Att handla på nätet är jättebra och praktiskt, men den här gången var jag tacksam att vi gick ner till stan och den som lyder råd sägs ju vara vis.

Och nu väntar vi ivrigt på våren!        

              

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar