fredag 11 mars 2016

Pizzakväll

Fredag är ofta pizzakväll och ikväll som gräsänkling blev det förstås pizza på stans nyaste pizzaställe, Redfellas i Igor som har flyttat in där kaffeserveringen höll till tidigare.

Trendig modern stil med lite tufft gangstertema, passar helt min tuffa framtoning. Utan att ens reflektera över alternativen på pizzor valde jag förstås deras The Sinatra, det namnet kunde jag inte motstå, och till det en shot, Rakija. Pizzan för 89 och Rakija 20 kr, inte mycket att säga om det.

Den där lilla Rakijan har förstås inget med alkohol att göra, gjord på ingefära och äpplen. Säkert nyttig men väldigt stark, tur att den var så liten, jag hade fullt sjå att få i mig den. En juice av något slag, 39 kr,  hade säkert varit godare, det tar jag nästa gång. Eller så syndar jag med en läsk.

Pizzan då? Högst normal, kanske lite torr. Mozarella, prosciutto, paprika.... Klart godkänd men nästa gång kollar jag de andra alternativen också.

The Sinatra med en lite ingefärashot, 109 kr
Vad jag inte tyckte om var plåttallrikarna man åt på. Inte för att jag är petig, men det kändes inte riktigt fräscht. Vad jag däremot definitivt gillade var den sköna soffan jag roffade åt mig att sitta alldeles ensam i. Jag har hört många som inte gillar att sitta så här öppet på Igor längs med gången och vid rulltrapporna, känner sig uttittade säger dom. Men det har jag inget alls emot för det är ju tvärtom så att man har så bra koll på alla dom som går förbi tycker jag.

Trevligt ställe, inte högsta betyg, men jag kommer nog ofta att sätta mig där och bara ta en färskpressad juice för 39 kr och sitta och titta på folk en stund när jag blir trött i benen.

#blogg100
         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar