måndag 28 mars 2016

Nu är Glada Påsken slut, slut, slut

Annandag Påsk och vi sitter och solar på verandan i stugan tu man hand, våra påskbesökare åkte hem redan igår.

Typ stressad!
Påsken var lite tidig i år, men vädret har ändå varit riktigt hyggligt och värmande sol idag. Men fast man sitter så här och solar och kopplar av kryper stressen på här i mitt sjuttital, det är så mycket som är ogjort. Visst är det så att vi äldre stressar upp oss kanske mer än vi behöver,  men det är ju så det är, en fysikalisk, genetisk, mänsklig egenskap som det bara är att acceptera och göra det bästa av.

Stugan och tomten ska göras i ordning efter vintern inför sommaren, styrelsejobbet i kören och marknadsföringsgruppen med ett stort arrangemang i juni där jag i högsta grad är delaktig toppat med marathonsatsningen, det är nog de här tre som tar mitt största engagemang nu under våren. Mycket annat också och det är en myt att vi pensionärer har "all tid i världen" som man brukar säga.

Det här bloggeriet med #blogg100 är mer lite avkoppling mellan varven, som idag. En liten kommentar och lägesrapport. Så här känns det den här våren. Nu ska vi ta en lunch, jag ska smälta maten och sen ta en joggingrunda!

Dag 28 i #blogg100              
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar