lördag 19 november 2016

Uppvärmning inför Black Friday

På väg till NetonNet:s nya butik på Hälla kom jag att tänka på Black Friday, skulle jag strunta i dagens köp och vänta till fredag nästa vecka ?

Vilken ska man ta?
Bland alla, ibland bra och ofta tokiga, influenser från Amerika är Black Friday knappast bland dom bättre. Visst är det är bra att handla billigt, men sugs man med i köphysterin på en Black Friday superrea så kan det bli nog så dyrt ändå, och vi behöver inte så många nya prylar.  Visst kanske jag kunde tjäna en hundring på att vänta till nästa vecka, men jag slog till ändå med ett par nya hörlurar. Men vilka skulle jag ta? Det klassiska Billigt eller Dyrt. Som vanligt mitt emellan.

Just billiga hörlurar var värdelösa förr, höll på sin höjd ett år innan dom började rassla. Jag bestämde mig för ett par med lagom pris men råkade få se en annat märke, samma pris men en annorlunda kartong bland alla lurar i plastkartong. Så lite kan göra att man reagerar.

Så stod det nåt oväsentligt i beskrivningen men mer behövs inte för att det fick bli en vit Urbanears Plattan i.st.f. en röd Sony eller en blå andersson. Så bra att Margareta la rabarber på den när jag kom hem.

Men Black Friday då? Det köps för mycket elektronik även om jag är långt ifrån värst, men visst skulle jag behöva lite nytillskott... TV:n på 32 tum är lite skralt, runt 50 tum kan man behöva när man är över 70 och ser lite sämre. Och förresten gäller det TV:n i stugan också, den är lika liten den. Några nya högtalare skulle man kunna tänka sig, och kanske en ny DVD och mobil. Och surfplattan börjar bli lite krasslig. Datorn fyller snart åtta!

Även om Black Friday visst började med teknikprylar så är det störtrea på kläder och en massa andra prylar också. Men inte helt riskfritt visar den här filmen:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar