söndag 30 november 2014

Söndagsbrunch

Äntligen skiner solen!
Det var nåt konstigt på himlen idag! På månadens sista dag lyste äntligen solen.

Tidigare under hela månaden hade vi visst bara sett solen en knapp timme, men nu blev det sol hela dan. En stärkande promenad fick det bli. Och söndagsbrunch.

Brunch har jag sett finns bl.a. på Global Living och Hotel Plaza, men vi valde Bianchi Café & Cycles.

Buffén är uppdukad
Skulle vi behöva beställa bord funderade vi, men bestämde oss för att bara kolla in där efter promenaden och det var rätt folktomt. Vi var tidiga där, precis vid öppningsdags och bara ett sällskap var där före oss. Margareta hade nog hoppats lite på amerikanska pannkakor och liknande, men här är det italienskt. Och det är fräscht och riktigt riktigt gott. Parmaskinka, korv, lasagne, oliver, bacon och gratänger - italienskt!

Visst trillade det in lite folk allt eftersom, men det var ingen rusning precis, vi tänkte det skulle var mer drag så här på första advent. Mycket mat blev det för bara 99 kronor. Kaffet fick vi betala extra för men morotskakan ingick i priset.
Ljust med stora fönster
Vi kanske inte orkar ta oss ut på stan varje söndag, men nog blir det fler gånger. Gärna hit till Bianchi men vi måste testa dom andra också där det serveras brunch. På Plaza kostar det 185 kr, är det värt dubbla priset mot Bianchi? Kanske det bjuds på Amerikanska pannkakor där? Vi testar och återkommer!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar