måndag 17 november 2014

Prisvärd kultur

Foto: Beatles på Växhuset! Vi skrev ju fel datum tidigare men 21/11 händer det! Bilj för 50 kr köper vi på Växhuset. Vem av Beatlarna är Lars Jauring mest lik?
Kulturskolans lärare
En bra sak med att vara dagledig är alla fina kulturprogram som man kan ta del av på dagtid. Nu har vi några riktigt fina musikprogram att se fram mot de närmaste veckorna.

Först blir det The Beatles med Västerås Kulturskolas lärare redan den här veckan. Lars Jauring, vår körledare i Rock Everybody, och hans kollegor repar så mycket den här veckan så vi fick ställa in vår körträning. Lars hör vi ju spela varje vecka, och hans kollegor är minst lika drivna dom också så det här blir en kanonföreställning med en rejäl dos 60-tal för 50 kr!

20141125-programbanner
Peter Lind ända från Uppsala
Så i nästa vecka  kommer Peter Lind från Uppsala till Jazzens Vänner med "Jazz, Rock'n'roll och lite Snoddas", här blir det också 60-tal och kanske lite 50-tal också. En riktig nostalgichock som Jazzens Vänner erbjuder stans alla daglediga till ett riktigt bra pris, 150 kr. Jag såg att på bandets hemmaplan i Uppsala var det minst en hundring dyrare på deras shower där. Tack Jazzens Vänner!

Så avslutar vi med Trio Galanta, tre tjejer som spelar tango, klassiska pärlor, filmmusik etc. Jag har hört dom spela förut, bra musik och trevliga är dom också.  50 kronor inkl- tilltugg på PRO Kulturs medlemsmöte!

Foto: Ta ett break från avgaser och muller under Power Meet och kom till Badelunda kyrkan, lördag 5/7 kl. 18.00. Då bjuder vi på stämningsfull musik!
Trio Galanta
Tre högklassiga föreställningar för alltså 250 kr, det är väl ett riktigt bra pris. Och som inte det vore nog rundar Margareta av våra musikveckor med "Malena Ernman i Decembertid" men det är en vanlig kvällsföreställning med normalt konsertpris, 5-600 kr, säkert värt pengarna det också.  

     

          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar