måndag 23 mars 2020

Dag 7 - Filmtajm

Måndag hemma i stan med tvättstuga och matlagning. Några matlådor för mikron om det tar tid att få elproblemet i Sala fixat. Elektrikern skulle ringa så vi avvaktar.

Stefan Löfven höll TV-tal i går. Ingen får chansa! Allvar nu. Personligt ansvar. Bra tycker nog de flesta nu när det är borgfred, men SD-svansen på Twitter viftar vidare om Löfven, FHM och speciellt Anders Tegnell. Nån hoppades att han skulle dö av Corona-viruset.

Skidentusiasterna i Åre med sitt After Ski visar dåligt personligt ansvar liksom 70-plussarna som inte accepterar social distans. Stockholmarna som packar in sig på överfulla bussar och smittar ner varandra är inte heller så begåvade.

Vi borde nog också skärpa oss och inte handla mat i butiken. Vi har annars gjort det nu två gånger och då i folktomma butiker precis när man öppnat. Tänker mig att det är personligt ansvar, men vi borde nog beställa matkassar i stället.

Stig Järrel i en karaktärsroll
Och sitta hemma och se på TV. Serien "Hillary" har vi avverkat och även om hon också kanske har sina brister så är det himla synd att Trump blev president. Hillary hade varit 1000 gånger bättre.

Men nu är det alltså måndag och eftermiddagsfilm på SVT! Tradition sen massor av år, men jag missar det nästan alltid. Men nu ska jag se måndagsfilmen  med Stig Järrel när advokaten Målbrott ärver godset Skumborg. "Spöke på semester" heter filmen. Gösta Bernhard regisserar.               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar