lördag 21 mars 2020

Dag 5 - på Stentorpet

Karantänen på Stentorpet är nästan lite småmysig. Jag har t.ex. inget dåligt samvete när jag sitter och småduttar på mobilen.

Och lite intressant är att jag inte går och småäter speciellt mycket. Vi tar en macka eller en frukt när vi tar en gemensam paus vid brasan men inte så där närsomhelst som jag annars brukar göra. Lite märkligt och med promenader och STC-gymmet så ska vi väl inte behöva lägga på oss alltför mycket vikt.

På nätet följer jag några andra insöade figurer som tex min vän på Malta, den karismatiske reseledaren och mångsysslaren JS. Visserligen SD:are men rätt trevlig ändå. Skojfrisk. Han sitter inte bara i karantän utan tom i husarrest skriver han i sina rapporter. Maltas regler är hårda då han kom tillbaka från en utlandsvistelse. Lite rebell som han är gick han ut med soporna en kväll och riskerar nu böter påstår han. Jag snor hans bild där han sitter på sin balkong och mallar sig.   

Sol på Malta och fint väder på Stentorpet också men lite kyligt. Jag är egentligen arbetssugen men det är lite onödigt kallt och blåsigt så jag spar det till en annan dag.

Lurar lite på att åka in till HK i eftermiddag, får höra vad sekreteraren säger. Hon har vilat middag lite onödigt länge nu, får nog sätta på Spotify.

Sommardäcken är på och snart börjar sommartiden (nästa helg?). Kommer bara värmen också är karantänen uthärdlig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar