söndag 22 mars 2020

Dag 6 - Inställd rockkonsert

Söndag 22 mars, den dagen hade jag och alla körsångare i Rock Everybody sett fram mot.

220 sångare som hade nött texter, 10 musiker som hade filat på sina noter och herr körledare hade lagt ner massor, massor av jobb och tankemöda. Och hans fru hade sytt en röd fin kavaj till honom som vi var så nyfikna att se när ouvertyren skulle öppna konserten. Men så blev det inte.

Jag satt hemma hos goda vänner 11/3 och såg nyheten på mobilen om förbud mot stora folksamlingar och förstod direkt. Redan dan efter ställde vi in och stängde kören tills vidare. Men the show must go on.
Inställd konsert

Lite imponerad hur en liten förening snabbt kan ställa om. På några dagar var ett nytt datum bestämt, lokal ombokad och banden ändrade i sina kalendrar. Marknadsföringsavdelningen uppdaterade körens hemsida, Facebook och Instagram och Informationsavdelningen skickade mail och SMS till alla berörda och tidningen kontaktades. Dom som ville ha pengar tillbaka fick mail om våra rutiner. 

Gräddan i kören, kräm de la kräm som det heter i Grönköping, har agerat snabbt, men för att ändå tänka på alla säkerhetsaspekter och inte riskera att någon rockentusiast i vår beundrarskara står oförstående och rycker i dörren på ett folktomt Carlforsska så skickade gräddan ut en gräsrot med en affisch att sätta på dörren med den tråkiga nyheten.   

Faktiskt var det en som bara för några dagar sen blev förvånad över att vi ställt in så lite sugen är jag att stå där framåt tre!

 
         
          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar