måndag 3 april 2017

Utvilad efter semestern?

Pyttsan. Ingen tidsskillnad, kort restid och måttligt med bagage att släpa på men ändå: knappast utvilad efter ett par veckor på Malta.

Hela gruppresan samlad för avresa och vinkas ajö av
reseledaren Jörgen med fru Angela
En semesterresa utan minsta mankemang, och visst är det kul att ta en liten tur ibland och vi tar nog en liten tur igen nån gång men nog är det allt rätt jobbigt, det surrar fortfarande i huvudet efter flygresan

Nya resmål? Det finns ju 100.000-tals intressanta platser och även om ekonomin inte satte några hinder skulle man ju aldrig hinna mer än en bråkdel så det ingen idé att jaga upp sig, vi tar det rätt lugnt, nån resa då och då får räcka. Galapagosöarna, Antarktis, Hawaii, Nordkap, Vladivostok, Tokyo, Copa Cacabana... Det mesta får bli vita fläckar för min del och inte gråter jag över det.

SAS-menyn var
enkel men OK 
Hur gick det förresten med det där jättefartyget där man köpte sin hytt och gick ombord för att ända in i evigheten bara segla runt på havet år ut och år in som den flygande holländaren. "Gå iland någonstans, få en kyss eller två i en yrande dans...".  För miljardärer som gett upp för att i stället leva lyxliv till sjöss.

New York ena dan och efter några veckor kanske Rio de Janeiro. Sen Afrika och Asien ett tag innan man är tillbaka i USA till våren. Minns förstås inte namnet på skeppet, men nu blev jag nyfiken, är dom fortfarande igång. Förresten, det kanske finns fler fartyg som är ute på evighetskryssningar med miljardärer som gett upp.

Nej det är inget för mig och inte heller alltför många och långa resor. Men det är fint med lite reseminnen och den som aldrig tar en liten tur går ju miste om en del.              

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar