onsdag 5 april 2017

Mittwoch

Mitt i veckan och en mellandag i Mitt Sjuttital. På bloggfronten inget nytt.

Där inne i gluggen står Cittran och blir vårfin av Roger
Jo det förstås, jag har bytt till sommardäck och mina (jaja våra) vinterdäck förvarar jag fr.o.m. idag hos Rogers Däck i Sala, det är rätt stort för mig. slut med att bubba däck.

Och vi började lite smått i stugan med allt som ska göras under våren. Men vi orkade inte så mycket idag, det är nog fortfarande efterdyningar efter vår rekreationsresa! Men jag är sugen att komma igång att göra stugan fin inför sommaren så nu får vi lägga all ledig tid på stugan ett tag.  

Och en annan sak till: Jag fick en datafråga igår av en som haft ett problem en längre tid. Tänkte till och svarade i ett mail idag med tre olika varianter som alla löste problemet men på lite olika sätt. Sånt där stärker mitt ego och än är man inte helt slut!

Men stugdatorn har tagit slut och är nedmonterad. Nu kollade jag på en ny hos NetonNet. Bra men enkel, det får väl bli en sån framåt sommarn, men Margareta behöver en ny mobil också konstaterade vi i morse. Messenger stöds inte längre i hennes gamla! Tufft, den kan väl ingen vara utan! Jag hade behövt få tillbaka på skatten men som en hederlig pensionär blev det förstås restskatt i år också trots att jag sätter in 10.000 extra varje år.

Och förmiddagens spinningpass på Actic var ovanligt jobbigt, jag har varit lite tagen i benen och hela kroppen hela dagen så det här "mitt i veckan"-inlägget rundas härmed av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar