tisdag 25 april 2017

ÄÄÄÄH!!

Idag måste jag stjäla ett statement rakt av. ÄÄÄÄH!! Genialt i sin enkelhet. Alla kan väl hålla med.

Filosofiskt lagd
Det var det första jag såg i dag när jag slog upp ögonen. Eller åtminstone plirade jag lite med det ena. Jag vill inte väcka Margareta när jag vaknar tidigt och börjar oftast dan med Vlt i mobilen, men idag blev det Facebook först där jag läste det där lite ångestladdade inlägget med stora bokstäver i en FB-grupp jag dagligen följer, FIS, Förbannat Irriterande Surgubbar. Man förstår precis och jag hade inte kunnat säga det bättre själv.

FIS är partiet där jag just nu har en provperiod för att se om jag pallar för trycket inför valåret 2018 och ska jag vara ärlig har jag inte riktigt förstått partiprogrammet tidigare, men dagens inlägg säger väl allt! Möjligen lite väl stor norrlandsinriktning i partiet, men det lämnar ju fältet friare för den som vill göra karriär i partiet  här lite mer söderöver.

En osalig blandning av medlemmar där jag känner igen en och annan så man får allt köra med både armbågar och stå på så många tår som möjligt om man vill ta sig fram till köttgrytan och den här filosofen blir svår att ta sig förbi. En stark kandidat till partiordförandeposten och nyckeln till partikassan.

Övrigt intressant i dagens Facebook var inslaget från kareokekvällen i går på Zozi's på Malta där operasångaren Gaetano kommit hem från en turné i Förenade Arabemiraten och sjöng O Sole Mio för vår Maltabekant Angela. Ska försöka länka filmen senare under dagen, jag misslyckades i en hast nu på morgonen.

Kanske fungerar med den här länken annars är filmen rysligt kort så det var inte så viktigt men Gaetano är en duktig sångare som kunde platsa i Rock Everybody. Vi har den engelska versionen  på programmet.

Btw: Bruno Anderhage från Stig-Helmer-filmerrna och Nyberg från Wallander känns väl igen. Ja tom från Fanny o Alexander. Och nu aktiv i FIS på väg uppåt.

Men dagens behållning blir alltså ÄÄÄÄH!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar