onsdag 26 april 2017

Kulturarbetare tillika nöjesprofil

Det var när jag för en tid sen läste om bloggens betydelse i kulturlivet som jag la till "kulturarbetare" till mitt CV. Och inte utan stolthet kompletterar jag med "nöjesprofil" också.

Jag kunde lite egotrippat dra till med författare, idrottsprofil, narcissist mm också, jag har inga hämningar i Mitt Sjuttital, men "nöjesprofil" kändes naturligt. Hur mycket profil man nu är i en kör med över 200 körkamrater kan ju diskuteras, men ändå.
Västerås konserthus

Det jag tänkte på idag var det här:

Västerås har nästan 150.000 invånare och många har förstås varit som publik på Västerås konserthus, men även många har aldrig ens satt sin fot där.

Och hur många har sen stått på scenen och uppträtt?

Det kan väl inte vara alltför många tusen och av dom som uppträtt, hur många har stått på scenen två gånger? Eller tre? Eller tom fyra gånger? Som bloggägaren i detta forum. I all blygsamhet (jojo) kan jag berätta att i höst är det dags igen att inta scenen på Västerås konserthus. För fjärde gången! Tillsammans med mina körkamrater förstås, det blev klart idag på styrelsemötet i kören. Fjärde gången på stans bästa scen!

Inte nog med det. Den gamla konsertscenen, Carlforsska, är inte heller okänd mark, där har vi redan uppträtt två gånger och bestämde oss på mötet idag för att det blir en tredje gång till vintern. Det är rätt imponerande med så här mycket material till sitt CV! Och det bästa är att hela kören Rock Everybody har samma historia, nöjesprofiler är vi allihopa. Allt på 3,5 år!

Idag är jag mest lite mallig för hela körens räkning, och det kommer att finnas mycket material för kommande inlägg i detta forum!  

1 kommentar:

  1. Oj, lite blasé? Det blir femte gången!!! There's no business like showbusiness!

    SvaraRadera