onsdag 19 april 2017

Halvtid

Den här lite märkliga bloggracet, #blogg100, har redan nått halvvägs. Och utan halvtidsvila tuffar jag väl vidare tror jag. Som Lisa Nilsson sjöng: "Utan varken mening eller mål... säg varför blir det alltid så?"

Ja ett konkret mål i det här projektet är förstås att skriva på sin blogg i 100 dagar i ett sträck, men det där med "mening?" Varför? Jo, jag har ju min långsiktiga plan att skriva till 2024, och då kan det väl vara så att man får sig en spark i baken av ett sånt här jippo, men det verkar som vi blir allt färre #blogg100-bloggare och det är inte precis nån uppsluppen karnevalsstämning bland #blogg100-kamraterna. Vi stretar på i tysthet var och en på sin kant.

Inga virala succéer i år. Mest läsare fick jag med rubriken "körsång och rock'n'roll" sen var det nåt om feminism och bastubaletten som också gick rätt bra men det mesta blåser över i tysthet.

Bland profiler i racet utmärker sig Sven med sin "Sven tycker", Sveriges äldsta blogg. Varje dag sen 2006 har han skrivit sina inlägg som alla är minst 10 gånger så långa som mina.

En annan profil utom tävlan är Enn som också skriver långa långa inlägg varje dag. Dom här två brukar jag läsa och så Dagny förstås, hon är också utom tävlan.

Sen är det blandat och jag har lite tappat kollen på några jag följde i början. Åsså är det jag. Jag måste tänka ut några snaskiga ämnen att skriva om så jag får upp läsarsiffrorna.
      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar