fredag 8 januari 2016

Kvartersbutiken

Lite saknar jag vår kvarterspizzeria Prelaten som stängde för något år sen, men nu börjar Kvartersbutiken bli en bra ersättning sen dom kompletterade sin affär med en pizzabagare.

Vi äter väl inte pizza alltför ofta, men nån gång i månaden blir det allt och ibland två, så det är fint att ha en pizzabagare utanför dörrn, och dom här börjar ta sig nu. Det blev en trettondagspizza i onsdags och den var riktigt god den här gången. Butiksägaren berättade att dom är på gång med lite vanliga rätter också, tänk om det kan bli en Kvartersrestaurang där i stället för bara en Kvartersbutik. Men då får dom allt göra lite mysigare, annan möblering, lite softare belysning och sånt. Och ett annat namn.

Butiksägaren var positiv och hade stora förhoppningar och med två nybyggda hus som grannar där folk snart börjar flytta in så går dom nog mot ljusa tider i Kvartersbutiken. Speciellt som pizzorna är riktigt bra nu!

På tal om snabbmat så tog vi på dagens shoppingtur en burgare på McDonalds. Det blir väl inte heller så ofta, nån gång i månaden på sin höjd, och med pizza på onsdagen och McDonalds på fredagen var det nog lite väl mycket snabbmat på så kort tid. Vi borde inte tagit burgaren. Dessutom blev det en El Maco Grande - alldeles för mycket, alldeles för stora. Vet inte vad jag tänkte. Och inte ens goda, alldeles för mycket sås.

Ingen pizza på länge, ingen burgare på ännu längre och en lång joggingtur alldeles på direkten.
Man får år passa på nu när det nästan är varmt ute, bara 6,5 minusgrad nu.
                                    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar