onsdag 27 januari 2016

Actic har en tävling om gratis PT

Lite småroligt är det, värt ett inlägg här i Mitt Ljuva Sjuttital
Actics Instagram 

Vårt gym, Actic, har en tävling där man kan vinna en egen PT några timmar i veckan ända fram till 30/6. Det är klart att man vill vara med på det, det finns en massa tips en personlig tränare skulle kunna ge, och jag är lyhörd för alla tips. Vad behöver man göra då? Svårt?

Nej då. Skriv bara upp dina mål på en liten gul kettlebell och klistra upp den på tavlan i gymmet, lägg ut en selfie på Sociala Medier och tagga bilden med namnet på gymmet. Lätt som en plätt.

Vad händer? Tavlan på gymmet är full med kettlebells med en massa personliga mål, men nu med bara ett par dagar kvar på tävlingen så ser Instagramflödet ut som på bilden till höger,

Två ambitiösa seniorer, Margareta och jag, och två glada tjejer, resten är lite allmänt krafs i Actics Instagramflöde, det var allt!

Jag har hört folk, inte bara seniorer, stå och fundera över det där med hashtags. "Hur ska man göra? Nej, tagga struntar jag i, jag sätter upp mina mål ändå!"  Så tavlan är fullproppat med träningsmål utom tävlan.

För nu hoppas jag att Actic håller sig till reglerna att målen ska taggas på Sociala Medier. Tanken är förstås att Actic ska synas ute på Sociala Medier och ge lite Good Will och reklam så en av oss fyra som bemödat oss att följa tävlingsreglerna ska förstås vinna. Annars.....        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar