torsdag 7 januari 2016

David Beckhams kalsonger

Jag vet inte om det är sant, men det sas en gång att fotbollsspelaren Beckham varje dag tog på sig nya kallingar direkt ur paketet. Först på morgonen och sen ett nytt par efter träningspasset. Kanske sponsrad av Dressman eller nåt mer säljande kalsongmärke kunde han väl kosta på sig det. Eller så är det bara en skröna.

Vi har en viss likhet David o jag!
Må vara hur det vill men idag när jag plockade i garderoben såg jag mitt oöppnade paket med ett par nya kallingar och kom att tänka på Beckham. Och låg där inte också ett oöppnat paket med strumpor! Det är min lilla lyx att i garderoben ha några oöppnade paket med underkläder och extra lyxigt är det om där hänger en ny skjorta också på galgen med prislappen kvar. Några oanvända T-shirts. Min harmlösa guldkant!

Mina paket fick ligga kvar i garderoben den här dagen medan jag funderar vidare. Fick jag alltför ofta ärva kläder efter storasyster Gittan på 40-talet? Inget jag nånsin tänkt på men kanske jag fick överta livstycken och långstrumpor efter henne så att det börjar märkas i den här åldern. Nej då var det nog snarare lillebror Lars-Erik som fick ta över en del kläder efter mig.          

Men obruten förpackning gäller inte bara kläder för mig. Tex när jag fick en ny fogsvans av Elisabeth i födelsedagspresent fick den hänga i snickarbon med förpackningen kvar hur länge som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar