söndag 17 januari 2016

Full fart i sjuttitalet.

Spännande och fullspäckat program inför veckan som alltid här i mitt ljuva men lite väl kylslagna sjuttital.

Kan man lita på Tre?
Det mest spännande blir väl om jag får min PRO-bonus från Tre jag väntat på sen 3 december. "Fint, jag litar på dig" svarade jag på löftet från Tre häromdan men jag blev orolig igen när jag fick svaret "hör av dig igen om det inte kommer" . Garderade dom sig för att jag inte får min bonus? Dom har bäst täckning i stugan så Margareta hade också tänkt byta till tre, men då får dom allt hålla vad dom lovar först.    

Ett par andra leveranser väntar jag också på, kartor bl.a. Det är väl inte direkt spännande men det ska bli kul att på allvar börja planera våra dagar för vår aktiva vintersemester i varmare land.

Vinterkylan är jag lite trött på, det är visst en störd polarvirvel som är boven. Med varmt inne och varma kläder ute är det inga större problem mer än att värmen i stugan blir lite väl dyr i år. Och jag är lite för bekväm för att ge mig ut och jogga när det är under 10 grader så jag ligger lite dåligt till med träningen. Ner till 6-7 är inga problem och det blir visst mildare nästa helg, men polarvirveln kommer tillbaka. Och vattnet i stugan har fryst.                      

Födelsedag i veckan för en mig väldigt närstående, ett konsertbesök och sällsynt främmande från Dalarna kommer det att bli. Inskolningsassistans på dagis i Uppsala ska vi hinna med och kanske nåt ytterligare besök här hemma tror jag det blir. Spännande eller inte så är det i alla fall full fart här i sjuttitalet.

En tur till Sala för att hämta hem lite vinterkläder blir i alla fall spännande, har bävrarna avverkat fler träd?  Det är mycket på gång som vanligt.              

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar