tisdag 2 maj 2017

Världsförälder och UNICEF

Så "trillade jag dit" till slut på galan hos TV4.

Det är så många som vill att man ska bli månadsgivare, Cancerfonden, Röda Korset, Läkare utan gränser, Hjärtfonden, Greepeace, Amnesty i all oändlighet. I annonser och folk på gatan med sina pärmar som man låtsas inte se och går förbi så fort som möjligt. Man kan ju inte hjälpa alla.

UNICEF har jag ofta stött när jag köpt deras grejer och med pengar vid​ insamlingar och jag lämnar gärna pengar till insamlingar som känns bra. Men man kan ju inte hjälpa alla även om man skulle vilja.

Världens barn har jag ofta lämnat pengar till och alltid i deras  kampanj i SVT varje år i oktober. På andra TV-galor där det samlas in pengar blir det också oftast några hundralappar men jag har alltså trillat dit nu med Autogiro till UNICEF som världsförälder. Så många barn far illa.

Dom blev glada sa dom i tackmailet och man får väl hoppas att det lilla man gör ändå tillsammans med alla andra som också gör en liten insats bidrar till nåt bra. Men tiggarna utanför affären har fått lite mindre senaste tiden.

Sen är jag ju månadsgivare till svenska staten och som pensionär är jag extra frikostig, det är ju fint. Det är många som behöver hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar