onsdag 7 december 2016

Rock Everybodys senaste CD släppt

Det går inte att sälja skivor längre har man hört, men Rock Everybodys senaste skiva bevisar motsatsen.

Redan första dan sålde vi 150 skivor, så vi har bevisat att CD:n är inte helt död ännu. Nu kommer vi visserligen inte att sälja så många fler men vackert så. Den här skivan håller vi "inom familjen för internt bruk" utan moms och rättigheter och sånt, bara en dokumentation så vi körmedlemmar fick höra hur vi egentligen låter, det var ju bra. Både ris och ros.

I stort sett helt OK, eller tom riktigt bra. Med bara tre år på nacken för kören så får man inte vara alltför kritisk. Inte riktigt OD-klass än om man säger så,,. Men bra!

Speciellt som vi tog varje låt i stort sett på en inspelning, bara nån enstaka gång blev det omtagningar. Och det är lite imponerande vilka ambitioner den här kören med "bara pensionärer" har. Kören har stora planer inför 2017 och det är nog en lågoddsare att vi gör nya inspelningar längre fram med ännu mer fokus på bra ljud. Körens 10% killar försvann när 90% tjejer drog igång, så vill vi inte ha det!

Ja kören har stora ambitioner och bjöd häromdan hit en forskare från Sahlgrenska för att berätta om ett forskningsprojekt med musik och hälsa, det är liksom inte bara allsång några timmar i veckan.

Vår "röstuppvärmare" är anlitad av SVT för att röstträna deras korrar. Vi har hemsida - Facebook - Instagram - Twitter - Youtube - CD - Konserter - Resor.... Och över 200 deltagare!  

Men nu har Rock Everybody jullov, rätt skönt det också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar