onsdag 14 december 2016

Hemkört

Grabbarna från möbelfirman kom punktligt när jag satt hemma och passade telefonen. Mellan 10 och 12 blev 10.15. Klart godkänt.

Jo, jag börjar bli lite bekväm, det visar sig i både stort och smått. Som att vi beställde hemleverans när vi köpte lite nya möbler och idag kom alltså leveransen. Det var en onödig utgift med hemkörning, det var inte mer än att jag fått in grejerna i vår lilla Cittra och då hade vi också fått hem grejerna mycket tidigare. Kanske jag fått köra två gånger men det hade varit OK ändå.

Men jag är ju bekväm nu och tänkte att när det kostar så pass mycket så ingår förstås uppackning och så tar dom med sig emballaget också. Men det ska ju gå så fort numera och grabbarna var nog inte inne i lägenheten mer är 30 sekunder så jag hann inte ens fråga.

Soffor och uppåt, tvättmaskin, sand och grus och en och annan bastu, där är det rätt OK att ordna hemleverans, men annat kan man väl hämta själv. I affärn eller på posten.

Jo en sak skulle vara fint att få hemlevererat. En matkasse. Det har jag länge funderat på att ta upp med ordföranden i familjerådet. Tänk så mycket tid man lägger på att trava runt i mataffärn fast vi bara är två. Vi handlar regelbundet i  3-4 olika mataffärer och alla har olika system så man får springa och leta och leta. Man lär sig aldrig och om man nu skulle börja lära sig så organiserar dom snart nog om i affärn.

Det passar mig som börjar bli lite bekväm att få maten hemkörd.        


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar