onsdag 28 december 2016

Nej, jag är inte världsfrånvänd

Om jag nu kallade 2016 för ett toppenår i går så måste jag väl i sanningens namn moderera det lite grann.

Aleppo och Syrienkriget, IS, Mosul, Boko Haram, flygkatastrofer, klimathotet, näthat... jag läser intresserat och mår illa! Och gör för lite. Barn lider och dör. Tiggarna utanför affärn hejar jag bara på, dom är så många och sällan dom får nånting av mig nuförtiden.

Tre vinnande strumpor
Och så blev Trump president på det. Översvämningar och jordbävningar. Nä, så himla toppen var inte 2016 och det är för lite engagemang, folk är bara upprörda om nån skatt skulle ändras åt fel håll.

Tills dess att jag hamnar i nåt forum där man slåss på barrikaderna igen så plaskar jag bara vidare här i min ankdamm, rätt fint och ansvarslöst. Då kan man engagera sig i dom verkligt stora frågorna, strumporna!

Råd och Rön hade i sitt senaste nummer en test av ullstrumpor. Här är ett utdrag ur testartikeln:

Man kan ha synpunkter på passformen
"Ullstrumpor är idealiska för lågintensiva sporter som vandring. Men du kan också använda dem som vardagsstrumpor. De ger en skön känsla på fötterna....etc" 

En oss närstående i testpanelen (hamnade dessutom på bild i reportaget på en bild som en annan oss närstående hade fotat, Annika resp. Calle ) hon framhöll den dyraste strumpan som bäst, 250 kr. Högsta betyget. Just nu är jag så himla irriterad på mina senaste strumpor jag köpte förra veckan på HM, 29 kr! Med råge de sämsta strumpor jag nånsin köpt, jag ska börja spara till ett par 250-kronors!

Det här var en av det riktigt svåra och stora frågorna här i min ankdamm!  Men nej, jag är inte världsfrånvänd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar