tisdag 7 juli 2015

Skrivkramp

Eller kanske inte, bara inget just att skriva om. Inget speciellt i alla fall. Och inte behöver jag väl heller få till nåt minnesvärt varje dag. Men här kom i alla fall några rader i sena natten.

Regnet har öst ner idag, så jag har suttit en hel del här vid datorn. Och så passade vi på att rensa garderober och några skåp så jag fick ett rejält lass med mig ner till Återbruket-Returen. En tupplur blev det också när vi inte kunde vara ute så mycket, lite skönt också med en regnig dag nån gång.

Vid datorn blev det lite botaniserande i Öppet Arkiv, det kan ju vara värt ett förslag till den där dan man inte har nåt att göra. Youtube-klipp är väl roliga men Öppet Arkiv är ett strå vassare, idag hade turen att få syn på ett alldeles nysläppt program från Knäppupp 1960 med bl.a. Martin Ljungs "Skåjten" (den borde Casper och Ellen se som ren allmänbildning) och Hasse Alfredsson och Martin i "Herr Larsson". Sen blev det program på program medan regnet öste ner. Pistvakt, Macken, Albert och Herbert....

Och nu alltså i sena natten har jag sett del 1 av "Halsduken" från 1962, en kriminalserie av Francis Durbridge som gjorde så många spännande radio och TV-program på den tiden. Sju avsnitt kvar.

Mer då? Mellan skurarna hann jag läsa ut Patrick Modianos "De yttre boulevarderna", men den var rätt otillgänglig, ingen bladvändare precis.

Så här fördrev jag alltså en regnig dag i stugan. Regnet behövdes och i morrn ska det visst bli lite bättre väder. Gonatt!        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar