tisdag 21 juli 2015

En småtrist sommar

Inte vädret, det är väl inte så ovanligt att det är gråkallt långt fram i juli. Då brukar augusti i stället bli rätt fin, det ser jag fram mot.

Förberedelserna är klara
Nä, det småtrista är att vi gått för mycket här i stugan och tittat bortåt kurvan. "Kommer dom inte snart?"  Vi har knappt kommit oss för att lämna gården. Ja, det sista var en rejäl överdrift, men vi har inte varit riktigt på hugget i alla fall den här sommaren. Inte gjort så mycket som vi brukar. Det har varit mycket fokus på en leverans där leveransdagen ständigt flyttats fram ett par veckor i taget. Men är väntan över nu, kommer leveransen i morgon onsdag eftermiddag? Det var det senaste beskedet jag fick från Thomas på MD Småhus.

 I väntan på Goodot
Lite har vi känt oss som Beckets gubbar i "I väntan på Godot", vi är också osäkra vad vi kommer att se bort i kurvan när lastbilen kommer. Vad Godot var för nåt har jag glömt och herrarna som väntade fick väl aldrig nån klarhet heller vad jag minns, men dom var spända av förväntan och det är vi också. Det blir en fyllig rapport här i bloggen, både ett, två och tre inlägg med olika vinklingar kan det nog komma att bli framöver.

Alla har vi väl gått och väntat på hantverkaren som ska komma men aldrig kommer. Alla har vi väl suttit i väntsalen och tittat på klockan som segar sig fram och aldrig blir man inkallad till doktorn. Eller väntat på tåget som aldrig kommer, flyget som är försenat eller vad som helst. Det är svårt att företa sig något riktigt när man bara väntar.

När jag gjorde beställningen i början av maj var leveranstiden 2-4 veckor, nu är vi snart uppe i 11 veckor, det är väl glömt så snart det står något där på Lecablocken, men just att vänta är lite stressande i längden. Men i morgon onsdag....                        

3 kommentarer:

  1. Det är ju bra att grunden får sätta sig ordentligt. Vi har bokat vårt premiärbastubad på söndag om vi inte fastnar i Värmlands skogarna.

    SvaraRadera
  2. Det är ju bra att grunden får sätta sig ordentligt. Vi har bokat vårt premiärbastubad på söndag om vi inte fastnar i Värmlands skogarna.

    SvaraRadera