söndag 1 mars 2015

Mot nya djärva mål!

Rock Everybody!
Den där snygga killen med fräck solbränna är jag 
Vårsäsongen på utejoggingen mot nya mål startade just idag men framför allt är det äventyret med #blogg100 som startar idag där målet nås i mitten av juni. Jag är väl antagligen ålderman den här gången också, och det kan tänkas att några av mina kollegor tittar in här idag, i alla fall ska jag titta in hos mina kollegor, så det kan vara på plats med en presentation av mig själv och av min blogg:

I "Mitt Ljuva Sjuttital" kan man läsa vardagliga händelser under min vingliga väg genom 70-talet, alltså min vardag i sjuttioårsåldern. Jag fyller min tid med mycket motion, minst ett marathon om året blir det och notera gärna stavningen. Vi inbitna marathonlöpare envisas med att stava maraton som marathon, med ett "h" alltså. Vi tycker det ser finare ut så.

Inte jag, men jag har 99 dagar på mig
Så blir det mycket körsång också. Rock'n'roll i en pensionärskör "Rock Everybody". Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter! Gilla oss gärna! Sommarstugan, barnbarnen, politik, idrott, internationella frågor, musik, böcker, film.... Och Sociala Medier över huvud taget. Intressant att få vara med i starten när det förändrade världen, mer än vad vi förstår vi som är mitt uppe i den revolutionen.

Så tycker jag att jag efter allt bloggande fått ett journalistiskt öga, ser hela tiden sånt som är värt att fabulera kring. Jag brukar lägga band på mig och inte skriva om alltför obetydliga saker, men nu under #blogg100-racet tror jag det mer legitimt att dra till med lite av varje.

Det får vara bra här för den här gången, Dagliga uppdateringar om rock'n'roll och hur jag vårdar mitt sixpack får bli huvudspåret.                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar