måndag 9 mars 2015

Jobbar halvtid den här veckan.

Egentligen borde jag väl fortfarande ha det så här med jobb på förmiddagarna, med kaffepauser och med diskussioner vid lunchen och sånt. Och så har man en fredag och helgen att se fram mot.

Folkets Hus i Sura är riktigt fint.
Men var är alla människor? På jobbet förstås!
Nu har jag förstås ofta tider att passa med all träning jag gör på förmiddagarna, men det är inte riktigt samma sak som nu den här veckan när jag sitter på skrivarkurs hos PRO och måste försöka se skärpt ut, och vara beredd på en fråga när som helst från herr författaren och föreläsaren Torgny Karnstedt.

Att skriva blogginlägg har hittills varit busenkelt för mig, här har jag sällan haft skrivkramp eller problem att formulera mig, och jag försöker snarast lägga band på mig så det inte ska bli för långa inlägg. Och mina läsare ska vara glada åt min självcensur, mina allra torftigaste uppslag kommer aldrig på pränt. Dom begravs lyckligtvis tjogvis digitalt med ett tryck på en Delete-tangent.

Idag blev det också lite övertidsarbete på eftermiddagen. Det gick inte på kursen att skriva på datorn jag lånade av Margareta så jag fick lov att köpa och installera ett nytt, modernare officepaket, Office 365, det tyder väl på att jag tar uppgiften på allvar. Så får jag ägna kvällen åt att försöka förstå mig på det. Halvtid med övertid och kvällstjänst på det, ett aktivt pensionärsliv.

Så ska jag ta itu med att göra om den här Youtube-filmen till 16:9-format, det skjuter jag på till helgen. Den råkade bli i fel format, men det kan jag fixa nu med Office 365, jag har sällan tråkigt.

              
            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar