måndag 23 mars 2015

Bröllopsdag och tack för ett bra jobb!

Vi hade båda glömt och det var Margareta som kom på det först. Vi hade båda glömt vår bröllopsdag!

Dubbel glädje med blommorna!
Vi gör sällan så stort väsen av bröllopsdagen mer än ett grattis och kanske en blomma. Nån gång har vi väl gått ut och ätit en bit och nån gång har det nog blivit en present också, men idag hade vi alltså glömt. Båda två som tur var. Guldbröllopet om två år får vi däremot inte missa!

Och vilket sammanträffande!

På dagens körövning presenterades det bildspel för kören som jag ställt i ordning och nu ville Eja, producenten för vår rockkör, visa sin uppskattning med en blombukett. Det var fint att få en uppskattning, och jag är efter omständigheterna rätt nöjd med resultatet. Det var första gången jag gjorde nåt sånt här och jag hade alldeles för få bilder att välja mellan. Och för lite tid att lägga ned på projektet också. Nästa version blir bättre!

Men blommorna då, klart jag delade med mig av dom till Margareta och hon var också delaktig i jobbet med bildspelet. Jag blev sittande hela dagar utan att kunna bistå i köket (jaja), Margareta fick hela tiden ge synpunkter och bidrog dessutom med ett antal egenhändigt tagna bilder. Som grädde på det hela är hon själv med på en bild som den uppmärksamme betraktaren kan se.

Bildspelet har ett jättefint ljud tycker alla utom ljudansvarige, vår körledare Lars Jauring, så jag har fått ett nytt ljudspår att lägga på om jag nu klarar det. Bildspelet har jättefina bilder tycker alla utom bildansvarige (jag själv), men det kan jag inte göra något åt förrän jag får fler bilder att välja mellan.

På lördag 28 mars 2015 kommer nu vårt bildspel att visas på storbildsskärm på Stora Torget i Västerås i samband med nedräkningen inför Earth Hour 2015! Och efter bildspelet förgyller rockkören Rock Everybody  vårkvällen med lite rocksång live från scenen. Lite stolt är jag, stolt men inte nöjd brukar man väl säga. Jobbet med "Bildspelet version 2.0" startar redan nästa vecka. Det ska bli lite proffsigare har jag tänkt men det är så här att vara pensionär, tiden räckte inte till att göra version 1 bättre än så här!

Skrivklådan var svår idag. Tre inlägg på samma dag är lite onödigt. Jag ska skärpa till mig!

1 kommentar:

  1. Du säger "ljuva pensionärslivet". Det låter härligt, men jag har problem med att vara pensionär. Jobbigt är det, men jag börjar vänja mig så smått. Rock'Roll gillar jag verkligen. Jag gillar även viss Hårdrock och Hip Hop. Jodå.
    Grattis till er kommande bröllopsdag. Grattis.

    SvaraRadera