söndag 22 mars 2015

En nagelbitare!

Jag är med i AN, Anonyma Nagelbitare. Här är min bekännelse och på nytt en av mina mer intressanta blogginlägg.

Att bita på naglarna är en dum vana, lite obildat på nåt sätt. Som att peta sig i näsan. Så jag tog mig i kragen och slutade för 5-6 år sen. Det gick rätt bra fast jag bitit på naglarna så länge jag kan minnas och efter några återfall så har jag skött mig exemplariskt i flera år nu.

Men nu undrar jag: växer naglarna allt snabbare i takt med stigande ålder och visdom? Jag klipper och klipper, men naglarna är alltid för långa, lite frökenaktigt för långa.

Riktiga klor, men nu har jag ansat dom
Förr hade mina naglar ofta vita fläckar, nån brist av något ämne i kroppen läste  jag mig till, men det ser jag aldrig numera på mina långa naglar, det utgår jag från är positivt och att jag äter bättre numera. Positivt är också att jag över huvud taget nästan inte ens kan bita på naglarna längre, det går nästan inte alls att bita på naglarna med mina nya tänder jag fick efter min vurpa i motionsspåret i höstas? En positiv bieffekt av den pinsamma fadäsen, så nu kan jag inte få återfall ens om jag skulle vilja.

En annan fundering jag har är om håret också växer allt snabbare högre upp i åren? En del blir måhända tunnhårigare, men för mig känns det tvärtom, dags igen nu i veckan. 330 kronor! Och helt klart växer näshåret och håret i öronen allt snabbare, men där får jag ansa själv.

2 kommentarer:

 1. Hej Örjan!
  330kr för en klippning = för mycket!
  Åk till Frisörstugan N2 till vänster i Willys ingång på Erikslund, där klipper de dig för 100kr!
  De är båda snabba och duktiga och har drop in samt beställning på tel.021-350387
  De klipper både damer och herrar och öppet må-fre 10-19 o lö-sö 11-15

  SvaraRadera
 2. Eva! Jodå, jag har tänkt prova Frisörstugan nån gång. Min svåger åker dit från Sala när han ska putsa sin snagg.

  SvaraRadera